Menu
Yes, we ship to

Wij streven naar tevredenheid van alle aankopen die u in onze webshop doet. Mocht u een artikel willen ruilen/retourneren dan is dit mogeijk binnen een termijn van 7 dagen waarbij het termijn ingaat op de dag van ontvangst.

 

Het artikel kunt u samen met de orginele aankoopnota retour sturen naar:

I Love Clutches VOF

via MyParcel.nl

Postbus 442

2130 AK HOOFDDORP

The Netherlands

 

Wij willen u er op attenderen dat het artikel in onberispelijke staat moet zijn, met orginele labels en ongebruikt in de orginele verpakking. Producten met zichtbare sporen van gebruik kunnen niet door ons worden teruggenomen.

 

U kunt uw product retourneren volgens de voorwaarden welke u op onze webshop kunt lezen onder ‘de algemene voorwaarden’.

 

Er bestaat geen retourgarantie op onze accessoires items, dit vanwege hygiëne maatregelen en de gebruiksgevoeligheid van de producten. 

Een ‘Sale’artikel mag u retourneren mits de voorraad dit toelaat of voor een tegoedbon. U krijgt geen geld terug op ‘Sale’ artikelen.

 

Wanneer wij de retourzending ontvangen hebben krijgt u van ons een bevestiging per e-mail toegestuurd.

 

De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening, ook de verzendkosten van het product naar uw adres bij bestelling kunt u niet terug vorderen bij het retouneren van uw aankoop.

 

Bij ruilen zijn de verzendkosten voor eigen rekening van de koper. 

De retourbetaling zal uiterlijk binnen 10 dagen worden teruggestort op uw rekening.